Szikla-Főnix Kft
Szikla-Főnix Kft
Szikla-Főnix Kft
Szikla-Főnix Kft

Főoldal

Üdvözöljük Honlapunkon!
Oldalunk fejlesztés alatt áll, addig is a +36 20 402 7828 számon vagy info@napelemexpress.hu e-mail címen elérhetek minket.

A bemutató termünk már megtekinthető Budapesten az Auróra utca 34.-nél.

Solar Edge napelemrendszer: ha a teljesítmény a cél

Cégünk a Solar Edge napelemrendszer és a hozzá tartozó kiegészítők kizárólagos magyarországi forgalmazója, emellett telepítéssel és szervizeléssel is foglalkozunk. Amennyiben az elérhető legmagasabb teljesítmény a cél, érdemes bennünket és termékünket választania!

Solar Edge napelemrendszer telepítését szakképzett kollégáink végzik, akik képesek kihozni a maximumot termékünkből annak helyes beállításával. A telepítést követően gyakorlatilag azonnal elkezdhet dolgozni a rendszer, ami hosszú időn át képes szavatolni azt a teljesítményszintet, ami elvárható tőle, és ha esetleg meghibásodás következne be, akkor sincs ok az aggodalomra: cégünk a Solar Edge napelemrendszer javítását is vállalja, méghozzá rövid határidővel és kedvező áron.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Solar Edge napelemrendszer iránt, válasszon Ön is bennünket, és garantáltan a legmagasabb teljesítményt kapja a pénzéért! Ha kérdése, vagy észrevétele lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Honlap készítés